
Bluu Seafood، یک شرکت آلمانی که ماهیهای “تولید شده در آزمایشگاه” را توسعه میدهد، اولین محصولات نهایی خود را در حالی به نمایش گذاشته است که در حال آماده شدن برای شروع فرآیند تأیید نظارتی برای بازارهای کلیدی در آسیا، اروپا و آمریکای شمالی است.
Bluu Seafood که در سال 2020 تأسیس شد (در ابتدا با نام Bluu Biosciences) یکی از چندین شرکتی است که برای حل مشکلات تولید غذاهای دریایی در جهان از جمله صید بی رویه تلاش می کند. آلودگی فلزات سنگین و پلاستیک؛ و ظلم برای انجام این کار، شرکت مستقر در برلین با یک بیوپسی “یکباره” از یک ماهی شروع می کند (ماهی برای این کار نیازی به کشتن ندارد) و سپس از فناوری سلول های بنیادی برای رشد رده های سلولی کامل (انواع ماهی) استفاده می کند. در یک محیط آزمایشگاهی
Bluu امروز از دو محصول اول خود پرده برداری کرد – چوب ماهی (یا “انگشت ماهی” همانطور که در برخی بازارها شناخته می شود) و توپ ماهی، که از سلول های ماهی پرورش داده شده و با پروتئین های گیاهی “غنی شده” هستند، فرآیندی که برای بهینه سازی از آشپزی و حس دهان

توپ های ماهی پرورش یافته از غذاهای دریایی Bluu

چوب ماهی پرورش یافته از غذاهای دریایی Bluu
ماهیگیری در اطراف
شرکتهای بیشماری روی مشکل مشابه Bluu کار میکنند، بهطوریکه Wildtype مستقر در سانفرانسیسکو اخیراً ۱۰۰ میلیون دلار بودجه برای توسعه ماهی قزل آلا پرورشی برای «سوشی» تأمین کرده است، در حالی که CellMeat کرهجنوبی مقداری پول برای میگو پرورشیافته در آزمایشگاه جمعآوری کرده است. بلوو، به نوبه خود، تنها در سال گذشته 7 میلیون دلار بودجه اولیه را تضمین کرد.
بنابراین واضح است که یک فشار واقعی برای ایجاد غذاهای دریایی «مصنوعی» پایدار وجود دارد. از دیدگاه Bluu، این پایداری در سلولهایی است که به عنوان سلولهای «جاودانهشده» شناخته میشوند، به طوری که هنگامی که زیست توده اولیه خود را با استفاده از سلولهای ماهی واقعی ایجاد میکند، همه چیز از آن نقطه به بعد، بدون ماهیهای واقعی یا GMOs (تغییر یافته ژنتیکی) خودپایدار است. موجودات) در طول فرآیند استفاده می شود.
Simon Fabich، یکی از بنیانگذاران Bluu، به TechCrunch گفت: “این چیز شگفت انگیز در مورد سلول های “جاودانه” است – در حالی که سلول های “عادی” مثلاً 20 برابر دو برابر می شوند و سپس متوقف می شوند، سلول های جاودانه دو برابر می شوند – از نظر تئوری برای همیشه.”
ویژگیهای متمایز کلیدی Bluu نیز در آن وجود دارد انواع ماهی که او در حال حاضر روی آن کار می کند. در حالی که افرادی مانند Wildtype بر روی ماهی قزل آلا اقیانوس آرام تمرکز می کنند، Bluu روی ماهی قزل آلا اقیانوس اطلس، قزل آلای رنگین کمان و کپور کار می کند. همچنین، Bluu در ابتدا به جای تلاش برای بازآفرینی غذاهای پیچیدهتر مانند ساشیمی، سادگی را با مواردی مانند چوب ماهی و توپهای ماهی دنبال میکرد – اگرچه چنین غذاهای ماهی در منوی طولانی مدت آن وجود دارد.
فابیچ گفت: «ما به طور موازی روی محصولات پیچیدهتری مانند فیله ماهی و ساشیمی کار میکنیم که نمونههای اولیه آنها در حال حاضر وجود دارد. اما بدون شک مقیاس بندی آنها دشوارتر است و رسیدن به برابری قیمت با یک محصول معمولی زمان بیشتری می برد.
اما فراتر از همه اینها، Bluu در اروپا مستقر است، که نه تنها دارای یک بازار بزرگ غذاهای دریایی است، بلکه دارای یک پایگاه بیوتکنولوژی قوی، از جمله موسسات تحقیقاتی و مراکز پزشکی، از جمله دیگر مواد ضروری برای واقعی ساختن غذاهای دریایی تولید شده در آزمایشگاه است.
فابیچ افزود: «اروپا دارای تعداد زیادی از افراد بسیار ماهر در بخش بیوتکنولوژی است. همچنین، بسیاری از شرکتهای پیشرو در زمینه تجهیزات و مواد تشکیل دهنده که برای تحقق تولید در مقیاس بزرگ حیاتی هستند، در اروپا مستقر هستند. رویکرد ما مشارکتی است، به این معنی که قصد نداریم تمام فناوریهایی را که برای رسیدن به تولید در مقیاس بزرگ مورد نیاز است، دوباره اختراع کنیم، بلکه در عوض با شرکای فناوری کار میکنیم.»

بنیانگذاران Bluu Seafood Simon Fabich، Sebastian Rakers و Christian Damann
کشت شده است
بسیاری از شرکتهای گوشت پرورشیافته، از جمله استارتآپ اروپایی Meatable که اخیراً اولین سوسیس مصنوعی خود را معرفی کرده است، ارزش برجستهسازی را دارند. از آنجایی که سیاره زمین در تلاش است تا با اشتهای هولناک مردم برای پروتئین مشتق شده از موجودات زنده همگام شود، در سال های آینده شاهد عرضه بسیاری از غذاهای تولید شده در آزمایشگاه به بازار خواهیم بود، اگرچه غذاهای دریایی به طور خاص ممکن است تا آنجا که آسان تر باشد دارای مزایای کوچکی باشند. برای بازسازی ساختاری
فابیچ توضیح داد: «از دیدگاه محصول، بافت گوشت ماهی راحتتر از بافت پیچیدهتر گوشت پستانداران به دست میآید – فیله ماهی سالمون را در مقابل استیک در نظر بگیرید.»
فرآیندهای اساسی برای تولید گوشت و ماهی پرورشیافته اساساً تا آنجا که سلولهای در حال رشد در یک محلول غذایی در ظرف تخمیر یکسان هستند، اما به وضوح دانش علمی مورد نیاز است.
فابیچ گفت: «از آنجایی که پستانداران بسیار طولانیتر مورد مطالعه قرار گرفتهاند، متخصصان بسیار بیشتری در مورد سلولهای پستانداران نسبت به سلولهای ماهی، که از نظر نیاز بسیار متفاوت هستند، وجود دارد. به عنوان مثال، سلول های ماهی از نظر مواد مغذی و سطح اکسیژن متفاوت هستند. همچنین برای رشد نیازی به دمای محیط 37 درجه ندارند. فرآیند جداسازی و بهینه سازی خطوط سلولی برای عملکرد خوب در زمینه تولید صنعتی مستلزم مجموعه ای منحصر به فرد از تخصص و دانش است.
واقعیت نظارتی
اما توسعه یک محصول آماده برای بازار، که اکنون Bluu می گوید آن را انجام داده است، با ارائه یک محصول به بازار فاصله زیادی دارد. سنگاپور تنها منطقه ای در جهان است که تاکنون گوشت تولید شده در آزمایشگاه را برای فروش تایید کرده است، بنابراین این کشور جزیره ای کوچک اولین بندر مقصد Bluu خواهد بود و برنامه هایی برای کسب تاییدیه در سنگاپور در اوایل سال آینده خواهد بود. گام بعدی شامل دریافت مجوز در ایالات متحده، اتحادیه اروپا (EU) و بریتانیا خواهد بود، اگرچه هر یک موانع نظارتی منحصر به فرد خود را برای غلبه بر آن دارند.
“متاسفانه، این [approval process] فابیچ گفت: “تجربه کمی با پروتئین های کشت شده وجود دارد.” “بزرگترین چالش ما این است که در بیشتر بازارها فرآیندها هنوز تعریف نشده اند و بنابراین هیچ کس نمی تواند به ما بگوید که چه مطالعات و اسنادی را باید به عنوان بهترین پایه برای تایید ارائه کنیم.”
به طور خلاصه، Bluu و رقبای غذایی فرهیخته آن باید حجم عظیمی از داده ها و اسناد را ایجاد کنند تا نشان دهند که خوراک تولید شده در آزمایشگاه برای بهترین زمان آماده است. هم در سنگاپور و هم در ایالات متحده، فابیچ شاید به دلیل اینکه گفتگو باز است و الزامات کاملاً واضح است، از گرفتن تأییدیه اطمینان بیشتری دارد.
فابیچ توضیح داد: “مقامات نظارتی در سنگاپور و ایالات متحده رویکردی مشترک در بررسی برنامه های کاربردی برای محصولات کشت شده اتخاذ کرده اند.” SFA و FDA هر دو بحث آزاد را تشویق می کنند و در مورد الزامات پرونده کامل بسیار باز هستند. فرآیندها دقیق هستند و نیاز به آزمایش، تجزیه و تحلیل و مستندات گسترده دارند – اما به عنوان یک نامزد در این بازارها دقیقاً می دانیم که چه چیزی مورد انتظار است و بنابراین می توانیم تمام داده های لازم را ارائه دهیم.
اتحادیه اروپا حیوان متفاوتی است، با توجه به اینکه 27 کشور وجود دارند که از چارچوب قانونی و قانونی تغذیه می کنند. و به همین دلیل است که سال گذشته Bluu شرکت Cellular Agriculture Europe را تأسیس کرد، که اساساً یک ائتلاف صنعتی از سراسر اروپا و اسرائیل است که برای کمک به شرکتهای همفکر طراحی شده است تا نظرات خود را در مورد مسائل مربوط به سیاستهای مربوط به گوشت، ماهی و حتی لبنیات پرورشی به گوش برسد. بله، احتمالاً می توانید آن را یک گروه لابی بنامید.
فابیچ ادامه داد: «این انجمن یک ذینفع ثبت شده در EFSA (سازمان ایمنی غذای اروپا) است و از نزدیک با مقامات اتحادیه اروپا همکاری می کند. “مشکل اصلی تعیین اینکه چه تحقیقاتی، مطالعاتی و غیره است. برای اخذ تاییدیه لازم است. این ایمنی مواد غذایی نیست – محصول ما ایمن است، ما می دانیم که چه چیزی وارد می شود، چه چیزی بیرون می آید و چه اتفاقی در این بین می افتد.
هنوز کاملاً مشخص نیست که چگونه این همه به چارچوب های زمانی تبدیل می شود و از حوزه قضایی به حوزه قضایی دیگر متفاوت خواهد بود. فابیچ گفت که انتظار کلی این است که ایالات متحده بتواند طی 9 ماه آینده برای اولین محصولات غذایی دریایی خود تایید کند، اگرچه احتمالاً یک دوره طولانی آزمایش در بازار به دنبال خواهد داشت. بنابراین ممکن است قبل از اینکه بتوانیم انتظار دیدن توپ های ماهی پرورش یافته در آزمایشگاه را در قفسه های سوپرمارکت داشته باشیم، به سال 2025 نگاه می کنیم.