

Nourish Ingredients، یک شرکت فناوری مواد غذایی که با استفاده از زیست شناسی مصنوعی، چربی های بدون حیوان تولید می کند، 28.6 میلیون دلار از بودجه سری A به رهبری Horizons Ventures و با حمایت Main Sequence Ventures و Hostplus تامین کرده است.
ما قبلاً در سال 2021 شرکت استرالیایی را معرفی کردیم، زمانی که 11 میلیون دلار جمع آوری کرد. این یکی از معدود شرکتهایی است که در بخش فناوری غذایی متمرکز بر توسعه چربیها و روغنهایی است که پروتئینهای جایگزین را بهتر از گوشت سنتی بو، طعم و طبخ میکنند.
جیمز پتری، یکی از بنیانگذاران و مدیرعامل Nourish Ingredients، به TechCrunch گفت که ایجاد این برابری طعم یکی از چالشهای مداوم برای تولیدکنندگان پروتئین جایگزین است.
وی گفت: به نظر من گرما تا حد زیادی از بازار خارج شده است که تقریباً دلیل اصلی وجود ما همین است، زیرا دیدگاه ما این است که این غذاها قابل بهبود هستند. تا زمانی که آنها بهبود نیابند، واقعاً نمی توانید آتش سوزی را در بازار مشاهده کنید. شما نه تنها به وگان ها و گیاهخواران، بلکه به گوشت خواران نیز دسترسی پیدا می کنید و آنها را به غذاها باز می دارید. این رسالت ماست.»
این نیاز به دستیابی به طیف گسترده ای از مشتریان بود که بیشترین سود را برای نوریش داشت. او توضیح داد که مردم متوجه شدند که “سعی می کنند با این مواد یک میخ مربعی را در یک سوراخ گرد قرار دهند.” پتری افزود، در عوض، این شرکت سویههای تخمیر دقیق اختصاصی ایجاد کرده است که میتوانند مولکولهای چربی را در مقیاس تولید کنند تا به پروتئینهای جایگزین طعم، بو و مزه حیوانی بدهند.
با احتساب سرمایه جدید، نوریش در مجموع حدود 40 میلیون دلار جمع آوری کرده و ارزش آن را افزایش داده است، اگرچه پتری از افشای ارزش واقعی خودداری کرد. مدیرعامل گفت که شرکت می خواهد قبل از جستجوی بودجه جدید به برخی نقاط عطف داخلی دست یابد، از جمله رسیدن به نقطه ای که بتواند علم را به اعتبار محصول تبدیل کند.
از آن زمان، این شرکت محصول خود را در غذاها قرار داده است و نتایج آشپزی مورد نظر خود را دریافت می کند. اکنون در مقیاس کار می کند. پتری قصد دارد از بودجه جدید برای ادامه تولید و توسعه محصولات اضافی استفاده کند.
این مراحل بعدی برای تحقیق و توسعه و مقیاسبندی شامل ایجاد اتحاد با دانشگاهها، از جمله UC Riverside است. آژانس ملی علوم استرالیا، CSIRO؛ دانشگاه ناتینگهام، انگلستان؛ و دانشگاه دیکین علاوه بر این، این شرکت با دانشگاه کوئینزلند برای سرعت بخشیدن به تولید مواد غذایی نسل بعدی در استرالیا همکاری می کند.
پتری انتظار دارد اولین محصول چربی خود را در سال 2023 وارد خطوط تولید پروتئین جایگزین و غذاهای ویژه کند.
وی افزود: ما همچنان در حال تحقیق و توسعه هستیم و طیف وسیعی از محصولات را داریم. ما همچنین نیاز داریم تا تبدیل MVP خود را به جایی تسریع کنیم که مقادیر واقعی داشته باشیم که مردم واقعاً بتوانند با آن کار معناداری انجام دهند.